torsdag 19 mars 2009

Torsdag!

Hej hopp!

Idag är det torsdag då, har varit fint och soligt idag men lite blåsigt ändå. Vi var en sväng till Ikea idag i Örebro, och skulle kolla på ett nytt databord. Vi behövde ett smidigare bord, så att vi fick mer plats vid datorerna och så.. Så nu är det mkt bättre och smidigare än vad det var innan :) Snyggt blev det också. Installerade även vår nya skrivare. Kommer lägga upp bilder på det sen!

Var förbi posten och hämtade ut min jacka som hade kommit med. Skitsnyggt skinnjacka, brun/beige.. Riktigt fin faktiskt :) Blev nöjd med mitt köp. Lägger även ut bilder på den sen med. :)

Sen nu ikväll har vi typ fixat med databordet och grejat, tog typ 2 timmar eller ngt, mkt pillande :P Och fixat med skrivaren också :) Riktigt nice den också! Värsting-skrivaren, hehe.

Och kattvakt ikväll med, sista kvällen för veckan.. Usch, tycker synd om katten som får vara ensam så mycket, den vill ju ha sällskap och så. Men vi går ju dit ofta och så, såklart.. Men ändå känns det lite i hjärtat när man går därifrån.. Men så är det :/ Går ju tyvärr inte att ha båda katterna, för att de går inte ihop med varann.. Syskonkärlek :) haha.

Jeje, nu blir det läggdags och läsa Veckorevyn, yeah! Ha det gött alla, sleep tight! / Sandra <3

1 kommentar:

  1. Mmm synd om lilla Iffe <3
    kram på världens bästa vän <3

    SvaraRadera