tisdag 17 mars 2009

Tisdag!

Hej!

Idag har det varit soligt väder, dock lite blåsigt så man höll nästan på att blåsa bort när man var ute hehe. Härligt med sol men det kan sluta blåsa lite iaf :/

Har även lämnat blod idag, och det gick bra. Var en ny tant där idag som jag hade, hon var trevlig och väldigt pratglad. Sånt gillar vi :)
Och denna veckan är vi kattvakter också för Iffe, martins mammas katt. Så vi är där varje dag och kollar till den och ger mat o så.. Iffe är syster till våran katt Mackan som vi har, vi var tvungna att sära på dom när vi flyttade för att de båda märkte revir för varann(pissade inomhus), så att nu mår de mkt bättre när de bor ifrån varandra :)

Sedan ikväll så har man lagat god mat, och kollat lite på tv. Mästarnas mästare final idag, Per Elofsson vann hela skiten =) Men han var ju en värdig vinnare så! Tänkte nästan att han skulle vinna där på slutet, men det var bra gjort :)

Imorn gäller det.. Är grymt nervös, men det ska bli skitskojj :) Det är bara att ta det som det är, göra sitt bästa och så får det gå som det går, förhoppningsvis bra :)

Men nu är det dags att göra sig iordning för kvällen.. Ha det gött alla, så hörs vi mer imorn eller så. Puss och kram / Sandris <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar