lördag 7 februari 2009

Lördag 7 februari - Mys och packning!

Lördag:

Jättemkt snö ute fortfarande och kallt.. Idag har man städat och fixat här hemma, dammsugit och så. Hämtat saker hos Ingrid, martins skidkläder o såna saker som skulle med. Fixat bilen, tankat och kollat lufttryck och sånt, bilen måste ju vara i bra skick nu när vi ska åka.

Senare framåt eftermiddagen så kom meine family hit. Jätteroligt! Så vi har ätit god mat och kollat på Melodifestivalen. Alcazar och Emilia gick vidare till finalen, Scotts och Caroline af ugglas gick vidare till andra chansen tror jag, vet inte riktigt hur det där funkar men det löser sig hehe :)

Nu blir det lite tv och mys, nyss packat klart det sista. Blir väl snart sängen antagligen, ska upp hyffsat tidigt imorn och åka iväg till TRYSIL!!!! Here we come Norge! :) Ska bli riktigt roligt faktiskt, har aldrig varit i Norge förut heller.. Så det ska bli himla roligt!! Åka skidor och bara ha en massa mysmys!! :D

Men ni får ha det så bra alla därhemma, så hörs vi om en vecka!! Ska inte glömma att ta med mig kameran, och ta en massa bra kort :D hehe.

Puss och kram på er allihop/ Sandra <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar